lauantai 15. helmikuuta 2014

Wanhojen Ystävänpäivä

Eilistä ystävänpäivää sain viettää kuskina. Vaihto-oppilaallamme oli vanhojentanssit ja lupasin toimia hänelle kuskina ettei hänen tarvinnut kävellä sohjossa juhlamekko yllä. Välillä kävin viemässä tyttöjä kouluun ja välillä koululta tanssipaikalle. Kun autoon nousi lauma nauravia tyttöjä, niin tuli muistot mieleen omista vanhojen tansseista. Siihen aikaan juhliin ei haettu juhlamekkoja, vaan pyrittiin pukeutumaan historiallisiin mekkoihin. Jäin oikein miettimään, että milloin nämä juhlat ovat muuttuneet tanssiaisiksi.

Tässä kuvassa ollaan vasta aamulla lähdössä koululle. Häntä jännitti niin paljon ja minä yritin vain rauhoitella.


Illalla oli vielä perheille järjestetty tanssiesitys, jonka jälkeen vanhat jäävät jatkoille. Tänä vuonna pukujen yleisimmät värit olivat sininen ja punainen. Muut värit olivat pikemminkin poikkeus. Nämä nuoret olivat todella panostaneet juhlaan. Puvut olivat upeita ja tyttöjen kampaukset olivat myös todella mahtavia. Suurimmalla osalla pojista oli joko frakki tai saketti. Ja kaikilla pojilla oli valkoiset käsineet käsissä. Juhla oli aivan ihana!



Tässä vielä neljä vaihto-oppilas tyttöä kuvissa. Osa tanssipareista oli jo ehtinyt karata, mutta onneksi saimme edes nämä kaksi napattua kuvaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti